Annabelle Aaftink
Senior programmaontwikkelaar Tuvalu
2020 - week 21

“Je komt er wel uit hè?”

Het is vrijdag en dat betekent dat er normaal gesproken een borrel op kantoor is. In de wandelgangen heb ik vernomen dat vrijdagmiddagborrels – je mag een teiltje pakken als je dit nu leest – nergens zo leuk zijn als bij Tuvalu. En als je wil weten waarom, dan ben je natuurlijk van harte welkom zodra het weer kan!

Wanneer een programma is verkocht, gaat het in productie en komt er een team op. Vaak wordt mij gevraagd: ‘Vind je het niet moeilijk om een concept los te laten?’ Mijn antwoord is dan politiek correct maar ook gemeend, namelijk: nee, ieder zijn vak en ze maken er vast iets moois van. Daarbij is het in ieder geval bij Tuvalu zo dat we onderling goed met elkaar in contact zijn (zo is de vloer ook ingedeeld) en ons ontwikkelteam ook regelmatig betrokken wordt gehouden bij de producties.

Die vrijdagmiddagborrel is ook een plek waar ik aan mijn collega’s vraag of ze blij zijn met de productie waar ze op dat moment aan werken. Ik moet dan altijd lachen als ze antwoorden dat we weer eens iets heel geks hebben bedacht. “Je komt er wel uit hè?”, grap ik dan. En het komt altijd goed. En vaak nog beter dan ik ooit had bedacht.

Fijn weekend alvast en plezier bij jouw (digitale) borrel!

Annabelle Aaftink
Senior programmaontwikkelaar Tuvalu

De week van Annabelle Aaftink

Senior programmaontwikkelaar Tuvalu
2020 - week 21