René van Altena
2018 - week 17

Dagen, weken, maanden en kwartalen

De tijd gaat snel, het eerste kwartaal zit er al weer ruimschoots op. Van achterom kijken, kun je leren en je kunt dingen meenemen naar de toekomst. Vandaag staat onze boardmeeting op het programma. Maandelijks reizen Paul Chamalaun en ik samen af naar Bemmel, waar onze holding is gevestigd. Maar ditmaal is de bespreking in Amsterdam.

Chain kan tevreden terugkijken op het eerste kwartaal, het biedt voldoende perspectief voor een goed jaar. Vanmiddag staat er ook nog een aantal afspraken met onze videoafdeling op de agenda.

Al jaren is het medialandschap in beweging. Voor ons is het dan ook belangrijk om regelmatig te reflecteren op onze activiteiten. Waar zenders en producenten te maken hebben met nieuwe methoden van distributie en verdienmodellen geldt dat het ook op facilitair vlak van belang is bij te blijven. Voor Chain betekent dit dat we sinds enkele jaren steeds duidelijker sturen op onze corebusiness: het verhuren van mensen en middelen op het gebied van licht & rigging, geluid en video. Zo lukt het steeds beter juist op die specialismes als partner voor producerende partijen van waarde te zijn.

Inmiddels zit deze korte week er al weer bijna op maar voor het zover is, hebben we morgen nog een leuk feestje in het vooruitzicht. Daarover morgen meer!

René van Altena
Manager Operations Chain

De week van René van Altena

2018 - week 17