René van Altena
2018 - week 17

Afscheid nemen bestaat niet

Zoals ieder ander bedrijf hebben ook wij te maken met in- en doorstroom van mensen. De uitstroom wordt meestal van de negatieve kant belicht. Vandaag is daar echter geen sprake van.

Een van hen is toe aan een volgende stap in zijn carrière. Na zeven jaar geleden via zijn stage bij ons te zijn binnengekomen, heeft hij zichzelf opgewerkt van assistent naar operator. Naast deze carrièrestappen hebben we hem de mogelijkheid kunnen bieden om een HBO-studie te volgen. Nu is het tijd voor de volgende stap in zijn werkzame leven: vanaf volgende maand gaat hij bij NEP aan de slag. Mooi om te zien dat hij na een leerzame periode bij Chain behouden blijft voor onze branche.
De tweede collega heeft wellicht een nog mooiere aanleiding. Na een dienstverband van ruim veertig jaar gaat Johan de Graaf ons verlaten. Veertig jaar operationele ervaring in het licht! Dit zegt veel over de mens, over de werkzaamheden in onze branche, onze opdrachtgevers en ons als werkgever.
Om dit allemaal niet onopgemerkt voorbij te laten gaan, heffen we samen met collega’s en een aantal vaste klanten van Johan, vanmiddag het glas. Morgen is het koningsdag en mogen vele met mij genieten van een vrije dag. Het lijkt me gepast om even stil te staan bij honderden collega’s uit het vak, die morgen vroeg uit de veren moeten of tot diep in de nacht keihard aan het werk zijn.
Ik maak gebruik van deze dag om tijd door te brengen met mijn gezin en wens iedereen een fijne koningsdag toe!

René van Altena
Manager Operations Chain

De week van René van Altena

2018 - week 17