Frederique Buining
2023 - week 19

Ballonnen, legoblokjes en pyjama’s

Het is maandagochtend. Ik loop door de gang in mijn testbeeld trui en zie alle productie- en redactieteams links en rechts de week opstarten. De ballonnen, legoblokjes en pyjama’s vliegen me om de oren.

Drie keer raden waar ik werk. Net voor ik de glazen deur opensla zie ik mijn collega Sil Geurtsen, hoofd van het team formatontwikkeling, al met zijn armen in de lucht zwaaien. De week is weer begonnen, nieuwe ronde nieuwe kansen!

Ondertussen is de rest van het team nog druk aan het napraten over het weekend. Als jongste van het zeskoppig team formatontwikkeling luister ik vol verbazing naar alle verhalen. Kinderen? De huizenprijzen? Maar twee biertjes? Ik hou de verhalen uit het studentenleven, waar ik momenteel in verkeer, nog maar even voor mezelf.

Deze week weer een week vol pitches, nieuwe ideeën en hoe ik ze twee jaar geleden nog noemde: PowerPoints. “Decks, Fre, het zijn decks!”. Een van de vele dingen die ik de afgelopen twee jaar bij EndemolShine Nederland heb geleerd. Deze week heb ik de eer om jullie een inkijkje te geven in mijn (werkende) leven.

Frederique Buining
Junior Creative bij EndemolShine Nederland

De week van Frederique Buining

2023 - week 19