Trio Vandaag Inside dicht bij contractverlenging
maandag 13 maart 2023

Trio Vandaag Inside dicht bij contractverlenging

Het trio Wilfred Genee, René van der Gijp en Johan Derksen van Vandaag Inside is dicht bij verlenging van haar contract. De drie zijn al even in onderhandeling over een meerjarig contract. Talpa wil het ‘gouden trio’ dolgraag binnenboord houden.

Alleen bij René van der Gijp zouden de laatste plooien nog gladgestreken moeten worden. Bij een nieuwe overeenkomst zouden de heren per persoon naar verluidt tussen de 1,2 en 1,4 miljoen euro per jaar gaan verdienen.

Daarnaast zijn de drie in gesprek over een nieuwe vrijdagavondshow op SBS6. Na de mislukking van het prestigieuze programma Avastars dat afgelopen weekeinde zelfs onder de 200.000 kijkers duikelde, zouden Genee, ‘Gijp’ en Derksen die vrijdagavond voor SBS6 moeten redden met een uitgebreidere talkshow mét live muziek. Als die gesprekken tot een goed einde komen, zou de eerste uitzending op 7 april zijn.

Vandaag Inside, waar maandag premier Rutte te gast was, is sinds de start van het programma in januari 2022 een opmerkelijk succes. Wat kijkcijfers betreft verslaat de meningenshow vrijwel dagelijks de reguliere talkshows Op1 en Jinek. De uitzending van maandag scoorde 1.496.000 kijkers, een record. Op1 had 607.000 kijkers en Jinek 544.000 kijkers.

Bron: AD/BM

Bericht delen