dinsdag 16 januari 2018

RTL Nederland steunt stichting Het Vergeten Kind

Ter ere van het 25-jarige jubileum van RTL in Nederland gaat het multimediabedrijf een grootschalige en intensieve samenwerking aan met de stichting Het Vergeten Kind. RTL grijpt het feestelijke moment aan om iets terug te doen voor Nederland.

In RTL Late Night, op 24 oktober, trappen ambassadeur Johnny de Mol en founding father Dinand Woesthoff samen af. Op maandag 27 oktober laat RTL 4 dromen van honderden vergeten kinderen in vervulling gaan tijdens de twee uur durende live-show RTL 25 jaar: Het Vergeten Kind die geheel in het teken staat van het goede doel.

“De reden dat RTL dit doel omarmt, is omdat wij vinden dat RTL een belangrijke taak vervult in de Nederlandse samenleving”, aldus Erland Galjaard, programmadirecteur RTL Nederland. “Niet alleen om te amuseren, maar met name ook om aandacht te vragen voor en te geven aan onderwerpen die ons allemaal raken en soms verborgen of onbegrepen blijven. Dat hebben we gedaan met thema’s zoals pesten, zwaarlijvigheid, eenzame ouderen en verborgen armoede. Nu willen we voor Het Vergeten Kind hetzelfde doen. Hen steunen via deze stichting is een investering in de toekomst van ons allemaal.”

Bron: RTL Nederland/Broadcast Magazine

Bericht delen