Primeur: live The Voice of Holland 5G-concert
donderdag 4 maart 2021

Primeur: live The Voice of Holland 5G-concert

Donderdag 4 maart komt The Voice of Holland met het allereerste concert via 5G vanuit Ahoy. Er is om 20.00 uur een muziekspektakel te zien waarbij gebruik gemaakt wordt van het 5G-netwerk van innovatiepartner T-Mobile.

De acht talenten van The Voice of Holland treden op in Ahoy, begeleid door muzikanten in het hele land. Van de gitarist op de Oranjemolen in Vlissingen, de drummer op een dak in Amsterdam tot de bassist op de Afsluitdijk. Ze staan mijlenver uit elkaar, maar treden dankzij de snelheid van het 5G-netwerk van T-Mobile samen op.

Tisha van Lammeren, Directeur Consumentenmarkt bij T-Mobile Nederland: “Met dit concert op afstand laten we zien dat 5G het onmogelijke mogelijk maakt. Met de onmisbare ingrediënten: topsnelheid en stabiliteit van ons 5G-netwerk. Van cruciaal belang bij dit concert. We vinden het geweldig dat we de allereerste live 5G-performance van The Voice of Holland neerzetten. Een mijlpaal voor ons en de muzieksector. Ik kijk altijd graag met mijn hele gezin naar het programma, dus wij zitten met popcorn klaar.”

Op donderdag 4 maart om 20.00 uur is het The Voice of Holland 5G-concert te volgen via RTL.nl/thevoice en via de social media van The Voice of Holland en T-Mobile. The Voice of Holland wordt geproduceerd door ITV Studios Netherlands.

Bron: RTL Nederland/BM

Bericht delen