Özcan Akyol presenteert nieuw seizoen Sterren op het Doek
vrijdag 29 september 2023

Özcan Akyol presenteert nieuw seizoen Sterren op het Doek

Met voormalig profvoetballer Arjen Robben, actrice Johanna ter Steege en journalist Thomas Erdbrink is de gastenlijst voor het nieuwe seizoen van Sterren op het Doek compleet.

Eerder werd al bekendgemaakt dat onder anderen Olcay Gulsen, Tineke de Nooij en Typhoon zich laten vastleggen op het witte doek. In Sterren op het Doek worden zij geportretteerd door de beste kunstenaars van het land én geven zij zich over aan de prikkelende vragen van presentator Özcan Akyol. Sterren op het Doek is vanaf zaterdag 11 november om 20.40 uur te zien bij MAX op NPO 2.

Met de succesvolle NPO 2-serie creëert Özcan Akyol elk seizoen een zeer diverse eregalerij van bijzondere Nederlanders. Gasten die ieder op hun eigen gebied een waardevolle bijdrage aan onze vaderlandse cultuur en/of maatschappij leveren of hebben geleverd. In het programma worden zij in zeer uiteenlopende stijlen vereeuwigd door de beste portretkunstenaars én geïnterviewd door Eus. Hun levens en carrières vormen hierbij de rode draad.

In elke aflevering van Sterren op het Doek mag de bekende gast één schilderij kiezen om mee naar huis te nemen. De overige doeken worden geveild voor een – door de BN’er gekozen – goed doel. Direct na de uitzendingen kan een bod worden uitgebracht via de veilingsite.

Bron: Omroep MAX/BM
Foto: Amy van Leiden/MAX

Bericht delen