Nathalie Pieters versterkt Concept Street als hoofdredacteur
maandag 19 september 2022

Nathalie Pieters versterkt Concept Street als hoofdredacteur

Productiehuis Concept Street heeft Nathalie Pieters benoemd tot hoofdredacteur. In deze rol gaat ze de verschillende televisieproducties van het bedrijf inhoudelijk aansturen en meehelpen om nieuwe formats van idee naar het scherm te brengen. Nathalie werkt hierbij nauw samen met Tiba Prins, die organisatorisch verantwoordelijk is voor de producties.

Nathalie was de afgelopen maanden bij Concept Street eindredacteur van The Real Housewives of Amsterdam, dat dit najaar bij Videoland te zien is, en werkte daarvoor bij verschillende productiehuizen aan realityprogramma’s en documentaires. Onder haar eigen label, Pieters Produceert, maakte ze in het verleden onder andere vele seizoenen van de populaire real-life soap over Roy Donders.

Roy Aalderink, producent: “Ik ben heel erg blij dat Nathalie Concept Street in deze rol komt versterken. Haar enorme ervaring als regisseur, eindredacteur en (uitvoerend) producent sluit geweldig aan op ons brede portfolio, dat zich uitstrekt van realityprogramma’s tot documentaires.”

Nathalie Pieters: “Ik volg Concept Street en de programma’s die ze maken al jaren met veel interesse. Het is geweldig om nu deel uit te maken van dit inspirerende bedrijf en samen met het team te bouwen aan mooie programma’s.”

Nathalie volgt Christien van der Aar op, die sinds de start van Concept Street in 2018 hoofdredacteur was. Christien gaat zich weer meer richten op het maken van programma’s en op het coachen van -onder andere- presentatoren.

Bron: Concept Street/BM

Bericht delen