Millstreet Films benoemt Eva Rongen tot Director Sales en Partnerships
zaterdag 4 november 2023

Millstreet Films benoemt Eva Rongen tot Director Sales en Partnerships

Eva Rongen versterkt sinds 1 november het managementteam van Millstreet films en is verantwoordelijk voor de verkoop en financiering van producties. Rongen is een oude bekende van Millstreet. Ze was eerder werkzaam als marketing manager, waarna ze twee jaar aan distributiezijde werkte bij WW Entertainment als marketing en communicatiemanager. Rongen rapporteert aan Rachel van Bommel, producent en CEO van het bedrijf.

Rachel van Bommel: “Eva Rongen is een waardevolle aanvulling aan ons team. Zij combineert haar liefde voor film en drama met commerciële ervaring en deskundigheid en een leergierigheid, die ons in staat stelt om te groeien en te bouwen aan nieuwe producties.”

Millstreet Films is bekend van hoogwaardige speelfilms en dramaseries zoals Soof, Anne+, Faithfully Yours en Alles op tafel. De producties kenmerken zich door een hedendaags vrouwelijk perspectief, met een focus op vrouwelijke hoofdrollen en/of vrouwelijke filmmakers, zijn geliefd bij een breed publiek, zowel nationaal als internationaal.

Millstreet Films stelt talent in staat om grenzen te verleggen en innovatieve en transformerende verhalen te vertellen. Door makers in hun werk te bekrachtigen maken we producties groter dan de som der delen. De focus ligt daarbij ook op talentontwikkeling. Hiertoe gaat Rongen in haar nieuwe functie op zoek naar partners, met wie we structureel kunnen samenwerken.

Op dit moment is Millstreet Films bezig met de opnames van de internationale dramaserie Máxima.

Bron: Millstreet Films/BM

Bericht delen