Deelnemers 10 voor Taal bekend
dinsdag 13 april 2021

Deelnemers 10 voor Taal bekend

Al sinds 1996 is Harm Edens te zien als presentator van Dit was het nieuws. Aanvankelijk bij de TROS, daarna bij RTL 4 en momenteel bij AVROTROS. Daarnaast gaat hij nu 10 voor Taal presenteren bij SBS6.

Grappige taalpuzzels, netelige spellingkwesties en hilarische vragen over spreekwoorden: de taalquiz 10 voor Taal zit vol leuke taalspellen. Hoe goed is het taalgevoel van de twee duo’s van BN’ers die elke week aanschuiven bij presentator Harm Edens?

Het (of was het nou toch de) spits wordt afgebeten door Nick & Simon. De bekende Volendamse zangers nemen het in de eerste aflevering op tegen de goedgebekte presentatoren Irene Moors en Dennis van der Geest. Welk team is het best? De winnaars mogen een boekencheque ter waarde van 1.000 euro aan een bibliotheek naar keuze schenken. 10 voor Taal is vanaf donderdag 22 april elke week te zien om 21.30 uur bij SBS6.

Fanatiek
Deze vermakelijke taalquiz, waar je ook nog eens wat van opsteekt, zet ieders taalgevoel op een grappige en toegankelijke manier weer op scherp. Elke aflevering is spannend, want de BN’erteams zijn aan elkaar gewaagd. Niet alleen omdat ze allemaal voor hun werk in meer of mindere mate te maken hebben met taal, maar vooral natuurlijk omdat ze bloedfanatiek zijn.

Welk team wint? Is dat het team van de schrijvers Kluun en Heleen van Royen of laat het team van Radio 538-dj Igmar Felicia en presentator en YouTuber Klaas van Kruistum ze flink door de mand vallen? Hoe doen de mediamakers Patrick Martens en Marije Knevel het tegen de door de wol geverfde presentatoren Joris Linssen en Dennis Weening? Speelt het team van First Dates met Victor en Sergio de sportpresentatoren Dione de Graaff en Toine van Peperstraten compleet onder tafel? Er kan maar één team winnen.

10 voor Taal wordt geproduceerd door Talpa Entertainment Producties.

Bron: Talpa Network/BM
Foto: William Rutten/Talpa

Bericht delen