Arjen Lubach laat zich portretteren in Sterren op het Doek
dinsdag 19 oktober 2021

Arjen Lubach laat zich portretteren in Sterren op het Doek

Sterren op het Doek komt terug. Zaterdag 23 oktober start om 20.35 uur op NPO 2 een nieuw seizoen van het programma. In de eerste aflevering staat schrijver, cabaretier en presentator Arjen Lubach centraal. Hij geeft zich over aan de doorgrondende blikken van drie kunstenaars en de vragen van presentator Özcan Akyol.

Arjen Lubach geeft eigenlijk nooit de regie uit handen en is naar eigen zeggen erg slecht in het maken van oogcontact. Voor het nieuwe seizoen van Sterren op het Doek maakt hij een uitzondering. De cabaretier, schrijver en presentator onderwerpt zich aan de priemende ogen van drie getalenteerde kunstenaars en de scherpe vragen van presentator Özcan Akyol. Lubach vertelt openhartig over zijn werk, het leven en de relatie met zijn vriendin. Verder horen we dat hij een bewogen jaar achter de rug heeft.

Naast Arjen Lubach zullen ook Femke Halsema, Johan Derksen, Corry Konings, Jan Terlouw, Dionne Stax en Gerri Eickhof zich laten portretteren. Aan het eind van de aflevering van Sterren op het Doek mag de bekende gast slechts één schilderij kiezen om mee naar huis te nemen. De overige doeken worden geveild voor het goede doel dat zij hebben uitgekozen. Direct na elke uitzending kan een bod uitgebracht worden door het publiek via de veilingsite.

Bron: Omroep MAX/BM

Bericht delen