Radio Veronica opent stembus voor Top 1000 Allertijden
vrijdag 30 oktober 2020

Radio Veronica opent stembus voor Top 1000 Allertijden

Op zondag 1 november openen de stembussen voor de Top 1000 Allertijden van Radio Veronica en kunnen luisteraars weer stemmen op hun all time favourites. Met hun stem bepalen zij de 51e editie van de lijst, die bestaat uit de duizend beste hits ooit gemaakt.

De start van de stemperiode wordt gevierd met een speciale uitzending van de bovenste honderd nummers uit de editie van vorig jaar, zondag 1 november vanaf 8.00 uur. Stemmen kan tot en met vrijdag 13 november via radioveronica.nl en de Veronica-app. De 2020-editie van de Top 1000 Allertijden is van maandag 16 november tot en met vrijdag 27 november te horen op Veronica van 9.00 tot 19.00 uur.

Niels van Baarlen, station director Radio Veronica: “November staat op Radio Veronica in het teken van de beste hits ooit gemaakt. De Top 1000 Allertijden was de allereerste hitlijst van Nederland en gaat al ruim vijftig jaar mee. Geen editie is hetzelfde en dat maakt de lijst zo bijzonder. Zeker dit jaar, waarin muziek nog meer dan ooit verbindt en luisteraars nog meer behoefte hebben aan hun favoriete muziek. Onze luisteraars én de dj’s kunnen niet wachten op de 2020-editie met duizend geweldige nummers die stuk voor stuk eeuwigheidswaarde hebben.”

Bron: Talpa Network/BM

Bericht delen