PURE Jingles ondersteunt Radio555 met audiovormgeving
maandag 7 maart 2022

PURE Jingles ondersteunt Radio555 met audiovormgeving

Het Hilversumse productiehuis PURE Jingles heeft bijgedragen aan de benefietactie voor Oekraïne door het produceren en doneren van het jinglepakket.

Programmadirecteur Rick Waltmann van Sublime is binnen de Radio555 werkgroep verantwoordelijk voor de audiovormgeving. Hij zegt: “In een paar dagen tijd is een pakket gecreëerd waarin al onze wensen verwerkt zijn. Dat begon met een app met de vraag of ze wilden meewerken en dit in korte tijd konden realiseren. Ze zeiden meteen ja en hebben extra tijd en mensen vrijgemaakt.”

Radio555 is maandag 7 maart te horen vanuit Beeld en Geluid in Hilversum via de publieke zenders NPO Radio 2, NPO 3FM en NPO Radio 5 en de commerciële zenders 100%NL, Qmusic, Radio 10, Radio 538, Radio Veronica, SLAM! en Sublime.

“Een creatieve uitdaging, want elk station heeft zijn eigen format en doelgroep”, aldus Waltmann. “Samen willen we de juiste toon zetten en ook zoveel mogelijk mensen aanspreken. Ik denk dat deze jingles daar sterk aan bijdragen.”

Het Radio555 jinglepakket bestaat symbolisch uit 5 jingle thema’s, elk geleverd in (meer dan) 5 versies, alsmede 5 beds & drones. Verder is vormgeving aangeleverd voor nieuws, weer & verkeer updates. En voor het gebruik over intro’s van liedjes is een sweeperpakket gemaakt. Beluister de jingles hier.

Bron: PURE Jingles/BM

Bericht delen