Vierde seizoen van De Geboden van Slagter en Dresselhuys
zaterdag 28 oktober 2023

Vierde seizoen van De Geboden van Slagter en Dresselhuys

Jan Slagter en Cisca Dresselhuys komen terug. Vanaf zondag 5 november verschijnen er wekelijks nieuwe afleveringen van De Geboden van Slagter en Dresselhuys.

Het duo spreekt voor hun podcast met ex-gereformeerde gasten over hoe het geloof hun levens heeft veranderd en nog steeds beïnvloedt. Ook zijn er anekdotes, wordt er gelachen en komen de actualiteiten aan bod. De eerste gasten voor het vierde seizoen zijn inmiddels bekend; filosoof en ex-Denker des Vaderlands Marli Huijer, modeontwerper Mart Visser en schrijfster Franca Treur.

Als op zondagmorgen de kerkklokken luiden, verschijnt er een nieuwe aflevering in de podcastfeed van De Geboden van Slagter en Dresselhuys. Daarin komt een keur aan onderwerpen voorbij. Jan en Cisca spreken in De Grote Kerk van Hilversum over het geloof, de ontkerkeling van Nederland(ers) en hun gereformeerde jeugd. Ook actualiteiten worden niet geschuwd. In elke aflevering doet het duo dat met een andere gast, die ook een eigen elfde gebod meebrengt.

Opname met publiek
Op vrijdag 17 november kan publiek bij de opnames van De Geboden van Slagter en Dresselhuys aanwezig zijn. In de Grote Kerk in Hilversum sluiten Jan en Cisca de serie af, samen met gasten Elco Brinkman en Janneke Brinkman-Salentijn. En er is samenzang met het Johannes de Heer Mannenkoor van Martin Mans. Opname bijwonen? Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden door te mailen naar podcast@omroepmax.nl.

Vanaf zondag 5 november verschijnt elke week een nieuwe aflevering van De Geboden van Slagter en Dresselhuys, te beluisteren via de gratis NPO Luister-app.

Bron: Omroep MAX/BM
Foto: Roland J Reinders/MAX

Bericht delen