Viaplay en F1 TV kondigen partnership aan
vrijdag 29 september 2023

Viaplay en F1 TV kondigen partnership aan

De Formule 1 en de de Viaplay Group hebben op vrijdag een partnership aangekondigd. Concreet betekent dit dat Viaplay-klanten toegang krijgen tot F1 TV Pro.

Met de toevoeging van F1 TV Pro hebben fans toegang tot nog meer zelf te kiezen content, zoals internationaal commentaar, meerdere onboard camera’s, actie vanuit de pitstraat, paddock streams, radio-communicatie en nog veel meer. Uiteraard zal Viaplay zelf ook alles live blijven vertonen en zal de samenwerking met Max Verstappen blijven bestaan.

“Ik ben trots op de unieke content die we samen met Viaplay maken”, zegt de Nederlandse Red Bull-coureur daarover. “Dat Viaplay en F1 TV Pro gaan samenwerken is goed nieuws, want zo kunnen de Nederlandse kijkers nog meer van de actie genieten.”

Peter Nørrelund, Viaplay Group EVP: “Nederland is één van de meest opwindendste Formule 1-markten. Er is een rijke autosport-historie met vandaag de dag een lokale legende die alle recordboeken herschrijft en wordt gesteund door miljoenen gepassioneerde en deskundige fans. Dit creëert geweldige mogelijkheden voor zowel een brede streamingdienst als Viaplay als een gespecialiseerde dienst als F1 TV Pro. De samenwerking, met de medewerking van Max Verstappen, is een win-win situatie voor zowel de fans als beide platformen.”

Bron: Viaplay/Racingnews365/BM

Bericht delen