Jan en Cisca terug met nieuwe afleveringen De Geboden van Slagter en Dresselhuys
zaterdag 8 april 2023

Jan en Cisca terug met nieuwe afleveringen De Geboden van Slagter en Dresselhuys

Vanaf woensdag 26 april zijn Jan Slagter en Cisca Dresselhuys terug bij MAX met hun NPO Radio 5-podcast De Geboden van Slagter en Dresselhuys. Dan trappen ze af met een speciale koningsdagaflevering met Josine Droogendijk als gast, zondag 30 april beginnen de reguliere afleveringen.

Het duo spreekt wekelijks met een ex-gereformeerde gast over hoe het geloof hun leven heeft veranderd en nog steeds beïnvloedt. Ook zijn er anekdotes, wordt er gelachen en komen de actualiteiten aan bod. De eerste gasten voor het nieuwe seizoen zijn inmiddels bekend: Renze Klamer, Rick Paul van Mulligen en Martijn Koning.

Wekelijks, als op zondagmorgen de kerkklokken luiden, verschijnt een nieuwe aflevering in de podcastfeed van De Geboden van Slagter en Dresselhuys. Daarin komt een keur aan onderwerpen voorbij. Jan en Cisca spreken in De Grote Kerk van Hilversum over het geloof, de ontkerkeling van Nederland(ers) en hun gereformeerde jeugd. Ook actualiteiten worden niet geschuwd. In elke aflevering doet het duo dat met een andere gast, die ook een eigen elfde gebod meebrengt.

Op zondag 14 mei zijn Jan en Cisca aanwezig op het NPO Podcastevent in TivoliVredenburg. Daar nemen zij samen met Martijn Koning live een podcast op én kan het aanwezige publiek vragen stellen en eigen elfde geboden delen.

Bron: Omroep MAX/BM
Foto: Roland J. Reinders/MAX

Bericht delen