Karen Drost
Product Manager Museum Beeld en Geluid
2020 - week 48

Trippel trappel

Ding-dong: de pakketbezorger komt mijn Sint-bestelling brengen. Deze maanden is de pakketbezorger mijn beste vriend, ik koop van alles online. Ik regel de weekboodschappen, koop winterkleding en heb zelfs mijn kerstboom online gereserveerd (jazeker, die haal ik pas ná vertrek van de Sint op).

De presentatie van een ‘paper prototype’ zit in mijn mailbox. Samen met digitaal ontwerpbureau Kiss the Frog hebben we vorige week een museumspel getest. Ik vond het leuk om te ervaren hoe je met simpele kartonnen onderdelen toch al een heel spel fanatiek kunt doorlopen. Ik kan niet wachten tot we het spel op de museumvloer kunnen spelen!

‘s Middags log ik in op een event over diversiteit en inclusie. Een ‘hot topic’, ook in de museumwereld. Bij Beeld en Geluid is dat niet anders. Media zijn immers door en voor iedereen – ongeacht mediagedrag, belangstelling, leeftijd, sekse, culturele achtergrond, opleiding of fysieke beperking.

Hierna sluit ik mijn laptop voor een fietstochtje naar het Domplein: mijn jongste zoon staat te trappelen voor breakdance-les. Fijn weekend allemaal, zorg voor elkaar en blijf gezond!

Karen Drost
Product Manager Museum Beeld en Geluid

De week van Karen Drost

Product Manager Museum Beeld en Geluid
2020 - week 48