Elise Meeuwissen
Freelance project- en eventmanager en tv-redacteur
2023 - week 08

Tina Festival

Ja, wat een topdag om je week mee af te sluiten! Het eerste podiumplan voor het allerleukste feestje van het jaar ligt klaar. In september organiseer ik als coördinator voor DPG Media het event Tina Festival en naast dat ik hier productioneel voor verantwoordelijk ben, mag ik ook het creatieve brein zijn.  

We kunnen gaan starten met de sales en het programma en we zijn druk aan het nadenken hoe we de harten van de bezoekende tienermeisjes harder kunnen laten kloppen. Denk hierbij aan het uitnodigen van dé YouTubers en TikTokkers van het moment, het regelen van de leukste knutselworkshops en ervoor zorgen dat het festivalterrein er ook nog een beetje Instagrammable uit ziet.

Wat ik vast kan verklappen: smileys tot je erbij neervalt, knalkleuren en heel veel vrolijkheid. Precies waar een meisje van twaalf jaar blij van wordt. Maar stiekem dit meisje van 28 ook, hoor. Zeker nu ik weet dat ik over een paar uur met onze stylingpartij de eerste plannen kan gaan smeden over welke kleuren we waar gaan hangen en of er nu slingers of toch opblaaselementen komen in de bomen. Waar je niet druk mee kan zijn, hè?

Voor nu dus snel mijn laptop uit en creatieve brainstorms gaan houden. Een mooiere afsluiter van de week kan je niet krijgen. Als je het mij vraagt dan. Fijn weekend!

Elise Meeuwissen
Freelance project- en eventmanager en tv-redacteur 

De week van Elise Meeuwissen

Freelance project- en eventmanager en tv-redacteur
2023 - week 08