Annet Kloprogge
Business Developer ROM Utrecht Region
2023 - week 41

Terugblik Dutch Media Week

Zo, de Dutch Media Week zit erop. Een prachtig moment om terug te blikken en je mee te nemen in de ontwikkelingen die we proberen te ondersteunen vanuit ROM Utrecht Region.

Het was voor ons het eerste jaar dat we de Business & Innovation Days financieel, strategisch en organisatorisch ondersteunde. Waarom we dat gedaan hebben? We focussen binnen de ROM op drie ecosystemen; gezonde mens (Life Science & Health), gezonde leefomgeving (Earth Valley) en gezonde samenleving (New Digital Society). Binnen New Digital Society draait het om de sectoren Games, Edtech, Immersive Tech & Web3, eSports en natuurlijk Media Technology & News.

Hoe ga je bijvoorbeeld om met fake news, hoe verifeer je informatie zodat je het als waardevolle bron kan beschouwen of versterk je digitale vaardigheden met je game ervaring. Met de samenwerkingen die we onderhouden met Beeld & Geluid, de lancering van de Media Innovation Hub en andere publiek private samenwerkingen, proberen we ondernemers en de regio te versterken en zo een sterkte, inclusieve nieuwe digitale samenleving uit te bouwen.

We kijken terug op enorm veel waardevolle gesprekken in de afgelopen week waar ik tijdens deze ‘the week of’ serie graag op terugblik.

Annet Kloprogge
Business Developer ROM Utrecht Region

De week van Annet Kloprogge

Business Developer ROM Utrecht Region
2023 - week 41