Romario van het Land
Eigenaar Hot Pepper, a Creative Video Agency
2022 - week 16

Spannende dag

Spannende dag vandaag! Terwijl ik as we speak in de trein richting ons kantoor in Keulen ben, wordt tegelijkertijd de laatste hand gelegd aan de filmopnamen van Praxis dit weekend. Wij maken al een aantal jaar video’s voor Praxis waar we mensen leren hoe je bijvoorbeeld een schutting plaatst of een pergola bouwt. Erg leuk. 

De reden van de voor mij spannende dag is dat we vandaag starten met het actief benaderen van de Duitse markt. We willen met Hot Pepper een kruisbestuiving, geen eilandjes, dus nemen we de key spelers mee naar Keulen om het team daar zo goed als mogelijk klaar te stomen. 

Ook zijn wij vandaag aanwezig op de Dag van de Mediastages, waar collega’s Bo en Martijn op zoek gaan naar nieuwe talentvolle stagiaires. In ‘speeddate’ sessies gaan we op zoek naar stagiaires op productioneel of audiovisueel vlak die bij ons in Halfweg of Keulen stage willen lopen. Voor ons zijn stagiaires erg belangrijk binnen ons bedrijf. We investeren veel tijd om hen zo snel mogelijk goed te maken. Vaak blijft een stagiair bij ons in dienst als het van beide kanten goed bevalt of wordt een tweede stage bij ons gelopen. 

Romario van ’t Land
Eigenaar Hot Pepper, a Creative Video Agency 

De week van Romario van het Land

Eigenaar Hot Pepper, a Creative Video Agency
2022 - week 16