Jennemiek Leijssen
Corporate communicatiemanager Beeld & Geluid
2022 - week 14

Puntjes op de i

Vandaag staat – hoe kan het ook anders – opnieuw grotendeels in het teken van de implementatie van de nieuwe huisstijl. Om 11.00 uur bespreek ik tijdens het wekelijks overleg met onze marketeers de laatste stand van zaken.

 

Intern hebben we alles klaar staan om donderdag live te gaan, maar ons logo staat natuurlijk op heel veel verschillende sites van partners. Dat moet ook worden aangepast en mag pas donderdagochtend gebeuren. Timing is everything. Vooralsnog lopen de voorbereidingen op rolletjes, met dank aan veel collega’s, maar ik ben benieuwd waar we nog allemaal tegenaan gaan lopen!

Vanmiddag heb ik tijd gereserveerd voor de Philip Bloemendal Prijs, een tweejaarlijkse prijs voor jong journalistiek presentatietalent. Namens Beeld & Geluid zit ik in het bestuur van de stichting. We zijn ongelooflijk blij met AVROTROS als nieuwe mediapartner. Met hun slagkracht kunnen wij de prijs zeker naar een hoger plan tillen.

We zijn ook heel trots dat presentatrice Evelien de Bruijn onze nieuwe juryvoorzitter wil zijn. Haar enthousiasme is aanstekelijk en ik weet zeker dat zij samen met de juryleden Winfried Baijens, Antoin Peeters en de winnares van 2020 Sosha Duysker in het najaar weer veel jong talent mogen gaan beoordelen. Het radioprogramma EenVandaag zal van de uitreiking in december live verslag doen vanuit Beeld & Geluid. Ik verheug me er nu al op!

Jennemiek Leijssen
Corporate communicatiemanager Beeld & Geluid

De week van Jennemiek Leijssen

Corporate communicatiemanager Beeld & Geluid
2022 - week 14