Maarten Reijgersberg
#eindbaas RauwCC
2021 - week 25

Is het nu alweer maandag?!

Tuurlijk zei ik ja, toen me gevraagd werd om dagelijks een stukje te tikken over mijn week. Ik zeg namelijk altijd direct ‘ja’ op dingen die ik leuk vind. En dat bijt me wel eens in de kont, zo ook vandaag.

Want terwijl ik gisteren met volle teugen van een heerlijke vaderdag en de magistrale overwinning van Max Verstappen genoot, dacht ik er natuurlijk niet aan dat dit stukje vandaag voor 9.00 uur bij de redactie moest liggen. Dus nu tik ik deze blog in de auto, op mijn iPhone. Want procrastineren is ook een van mijn talenten…

Ik ben Maarten, #eindbaas bij RauwCC en oprichter van Social Media Week Holland (#SMWNL). En in die hoedanigheid mag ik vanmiddag weer aanschuiven bij de redactieraad van Dutch Media Week. Want de succesvolle samenwerking vorig jaar tussen #SMWNL en Dutch Media Week smaakt naar meer en Herman Dummer en ik hebben in al onze wijsheid besloten om #SMWNL onder te brengen bij Dutch Media Week.

En zo krijgt dit fantastische evenement ook op social media de aandacht die het verdient. Althans, daar gaan we ons met RauwCC de komende maanden op z’n Rotterdamst sterk voor maken!

Maarten Reijgersberg
#eindbaas RauwCC

De week van Maarten Reijgersberg

#eindbaas RauwCC
2021 - week 25