Zoomin.TV presenteert Drone Racing
woensdag 17 januari 2018

Zoomin.TV presenteert Drone Racing

Zoomin.TV werkt samen met FormulaFPV en de Amsterdam ArenA voor een nieuw groot sportevenement: de Drone Racing World Series.

Deze F1-achtige wereldwijde competitie zal met drie live shows in de Amsterdam ArenA worden gelanceerd op 16 en 17 mei, overdag en ‘s avonds. C-level sponsors, merkeigenaren en sporttelevisiestations krijgen de gelegenheid om te zien hoe een echte race tussen tien van de beste piloten van de wereld voor televisie wordt geregistreerd.

Drone racing is één van de snelst groeiende sporten ter wereld. De beste piloten van de wereld zullen spanning en sensatie op topniveau laten zien, onder wie de wereldkampioenen Ghetto Dino, VincBee en Mac.FPV. Het evenement zal alle aspecten van dit isportconcept demonstreren: hoe drone racing voor tv wordt geregistreerd, wat de on- en off-screen kansen voor merken zijn en welke mogelijkheden voor sponsoring en investering worden geboden.

Zoomin.TV ‘creëert nieuw publiek dat niet meer op tv gevonden kan worden’, claimt men zelf. Met videostrategieën voor sociale media en mobiele apparaten waarbij met ruwe footage van meer dan 3.500 videojournalisten en duizenden influencors en creators overal ter wereld produceert Zoomin.TV honderden video’s per dag in meer dan 20 talen. Deze video’s worden op duizenden digitale platforms in 65 landen verspreid en bereiken miljarden kijkers.

Bron: Zoomin.TV/BM

Bericht delen