dinsdag 16 januari 2018

YPCA start narrowcasting op Media Park

Het Hilversumse mediabedrijf YPCA start, in samenwerking met Media Park Beheer, in 2014 een nieuw narrowcasting kanaal op het Media Park in Hilversum. In diverse gebouwen verspreid over het Media Park wordt een netwerk van audiovisuele displays geplaatst.

Er wordt in eerste instantie gestart met een beperkt aantal locaties en bij succes zal het aantal locaties op het Media Park worden uitgebreid.

“Hiermee slaan we twee vliegen in één klap. We bieden hiermee een mooie service en meer mediabeleving voor het Media Park en haar bewoners en daarnaast is dit een mooie nieuwe stap in de multimedia strategie van ons bedrijf,” aldus Lars Schotanus van YPCA.

De schermen worden dagelijks gevuld met informatie voor de bezoekers en bewoners van het Media Park. De content kan per locatie worden aangepast. Het platformbeheer en de redactie wordt hierbij eveneens verzorgd door YPCA.

YPCA is onder meer eigenaar van CallCenter Hilversum en het internetradiostation Traffic Radio en verzorgt al enkele jaren de telefonische dienstverlening op het Media Park voor onder andere NPO, dutchView en Beeld en Geluid.

Bron: YPCA/Broadcast Magazine

Bericht delen