Wie heeft de mooiste bruiloft? vervangt Lucky13
zaterdag 8 september 2018

Wie heeft de mooiste bruiloft? vervangt Lucky13

SBS6 staakt de uitzendingen van de recent gestarte spelshow Lucky13. Op 24 september start de zender met het dagelijkse programma Wie heeft de mooiste bruiloft?

Hierin nemen elke week vier toekomstige echtparen het tegen elkaar op in de strijd wie de mooiste en best geregelde trouwerij organiseert. De deelnemers strijden wekelijks om een prijs van 5.000 euro. Twee juryleden, lifestyle- en bruiloftsdeskundigen Maik de Boer en Anouk Smulders, zijn bij alle bruiloften aanwezig en geven alles een cijfer: het aanzoek, de locatie, de kleding van het bruidspaar, de ceremonie en ook het feest.

Wie heeft de mooiste bruiloft? is een dagelijks programma. Van maandag tot en met donderdag staat steeds één trouwerij centraal. In de aflevering op vrijdag kijken de vier bruidsparen terug op hun eigen bruiloft en op die van de andere koppels. Ze horen het jurycommentaar en ook hoeveel ze op elk onderdeel gescoord hebben. Het programma wordt elke werkdag uitgezonden tussen 18.30 en 19.00 uur.

Wie heeft de mooiste bruiloft? is ontwikkeld door Talpa Content en wordt geproduceerd door MasMedia. Voorlopig zijn er 40 uitzendingen gepland. Of Lucky13 daarna terugkeert is nog niet besloten.

Bron: Talpa TV/BM

Bericht delen