dinsdag 16 januari 2018

Werner en Sissing in actie tegen kanker

Lucille Werner lanceert samen met Frits Sissing een persoonlijke en bijzondere actie, 24 uur voorafgaand aan de live benefietshow Sta op tegen kanker. Dat gebeurt met één doel: zoveel mogelijk donateurs te werven voor KWF Kankerbestrijding.

Vanuit twee telefooncellen, aan de voet van Erasmusbrug, voor het Nieuwe Luxor in Rotterdam, trotseren zij 24 uur lang kou en slaap. Zij zijn gedurende deze tijd bereikbaar voor nieuwe donateurs die zich aanmelden op het telefoonnummer 0800 – 1160.

Op dinsdag 18 november om 21.25 uur opent minister Schippers de telefoonlijnen. Jan Willem Roodbeen van NPO Radio 2 is de hele nacht live op locatie om samen met Sissing en Werner verslag te doen van deze bijzondere actie.

Gedurende de 24 uur komen vele artiesten zoals Don Diablo, DI-RECT, Racoon, Rob Geus, Tijl Beckand, Arie Koomen en Nielson langs om het presentatieduo te steunen en vooral wakker te houden. Na de zware 24 uurs bel-marathon gaan ze zonder geslapen te hebben en zonder repetities, maar vol verhalen beginnen aan de benefietshow Sta op tegen kanker die wordt uitgezonden bij AVROTROS op NPO 1.

Bron: AVROTROS

Bericht delen