Wendy van Dijk presenteert Wie Het Laatst Lacht voor SBS6
zaterdag 8 februari 2020

Wendy van Dijk presenteert Wie Het Laatst Lacht voor SBS6

ITV Studios Netherlands Casting zoekt publiek voor de opnames van het nieuwe programma Wie Het Laatst Lacht met Wendy van Dijk. In het programma worden bekende en onbekende mensen op verbazingwekkende wijze in de maling genomen in allerlei verborgen camera-grappen.

Wendy van Dijk heeft eerder al aan Shownieuws gemeld dat zij “een hilarisch verborgen camera-programma gaat presenteren op SBS6”. Van Dijk begon ooit als actrice bij Boobytrap, het verborgen camera-programma van Bart de Graaff, en gaat hiermee terug naar waar het ooit voor haar begon. De opnames waren al een tijdje bezig, dus de makers hebben het goed geheim kunnen houden.

Toen Talpa het format ontwikkelde, wisten ze direct bij wie ze moesten aankloppen voor de presentatie. Wendy van Dijk was enthousiast en zei dan ook direct ja. Wie Het Laatst Lacht is te zien vanaf vrijdag 6 maart bij SBS6 en duurt anderhalf uur. Dat is precies op het moment dat de eerste nieuwe aflevering van Wendy’s voormalige RTL-show The Voice Kids op RTL 4 wordt uitgezonden, nu gepresenteerd door Jamai Loman.

Bron: BM

Bericht delen