Wat een verhaal met Anne-Marie Jung en André van Duin
dinsdag 12 februari 2019

Wat een verhaal met Anne-Marie Jung en André van Duin

Vanaf 16 maart zendt MAX het nieuwe programma Wat een verhaal uit. Het nieuwe zaterdagavondprogramma met Anne-Marie Jung en André van Duin wordt wekelijks uitgezonden, om 22.00 uur op NPO 1.

Wat maakt een feest of avond met familie en vrienden zo leuk en speciaal? Dat zijn de verhalen die we elkaar vertellen. In Wat een verhaal zitten presentatoren Anne-Marie Jung en André van Duin in een gezellige setting tegenover kleurrijke vertellers, die de kijker verbazen met waargebeurde verhalen. Zo’n hilarisch of bizar verhaal dat op elk feestje wordt verteld.

Jung en Van Duin luisteren vol overgave en stellen de vragen waar de kijker óók antwoorden op wil. Bekende acteurs brengen de verhalen vervolgens in een gedramatiseerde verfilming tot leven. In elke aflevering staat één bijzonder verhaal centraal.

De acteurs die in deze serie te zien zijn, zijn onder meer: Loes Haverkort, Bas Keijzer, Emma Linssen, Kim van Zeben, Abbey Hoes, Tim Haars, Loes Schnepper en Tina de Bruin. Wat een verhaal is een coproductie van BlazHoffski en Omroep MAX.

Bron: Omroep MAX/BM

Bericht delen