VTBL start met 126.000 kijkers
dinsdag 9 augustus 2022

VTBL start met 126.000 kijkers

Voetbaltalkshow VTBL keerde maandagavond 8 augustus terug bij RTL 7. VTBL wordt geproduceerd door Blue Circle en is elke maandag en vrijdag om 20.30 uur te zien.

Het programma behaalde slechts 126.000 kijkers, zo blijkt uit de gegevens van Stichting KijkOnderzoek. Het marktaandeel was 3,1 procent. Met Frank Evenblij en Simon Zijlemans heeft VTBL twee nieuwe presentatoren als opvolgers van Humberto Tan. Zij gaan elk op hun eigen avond de lijnen uitzetten.

Beiden hebben een passie voor voetbal, sport in de breedte en een duidelijke visie. Theo Janssen, Jan Boskamp, Hedwiges Maduro, Anouk Hoogendijk, Aad de Mos en Ron Vlaar zijn de vaste roulerende analisten die de opstelling van VTBL compleet maken. Zij worden wekelijks geflankeerd door wisselende gasten.

Vanaf volgende week gaat het programma Veronica Offside van start bij Veronica, met Wilfred Genee als presentator. Andy van der Meijde, Wesley Sneijder en Wim Kieft zijn vaste tafelgasten. Veronica Offside wordt op precies dezelfde tijd uitgezonden als VTBL. Het is dus nog afwachten welk programma het beste zal scoren.

Bron: BM

Bericht delen