VTBL maandag terug bij RTL 7
maandag 8 augustus 2022

VTBL maandag terug bij RTL 7

Voetbaltalkshow VTBL is vanaf maandagavond 8 augustus terug bij RTL 7. VTBL wordt geproduceerd door Blue Circle en is elke maandag en vrijdag om 20.30 uur te zien.

Met Frank Evenblij en Simon Zijlemans heeft VTBL twee nieuwe presentatoren die, elk op hun eigen avond, de lijnen gaan uitzetten. Beiden hebben een passie voor voetbal, sport in de breedte en een duidelijke visie. Theo Janssen, Jan Boskamp, Hedwiges Maduro, Anouk Hoogendijk, Aad de Mos en Ron Vlaar zijn de vaste roulerende analisten die de opstelling van VTBL compleet maken. Zij worden wekelijks geflankeerd door wisselende gasten.

De voetbaltalkshow versterkt het uitzendschema van RTL 7, direct na de start van de competitie in Nederland. Online is het merk VTBL de afgelopen jaren blijven bestaan en de talkshow zelf heeft nieuwe ontwikkelingen doorgemaakt. Naast beelden van de UEFA Champions League is het dit seizoen ook mogelijk om gebruik te maken van beelden uit bijvoorbeeld de Eredivisie. RTL 7 en VTBL zijn klaar voor dit nieuwe seizoen.

Na de overstap van Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp van RTL 7 naar Talpa in 2019 probeerde RTL het gat op te vullen met de voetbaltalkshow. De presentatie was destijds in handen van Humberto Tan. VTBL was toen geen succes. Na vier maanden werd de stekker uit VTBL getrokken, mede omdat er geen voetbalbeelden getoond konden worden.

Bron: RTL Nederland/BM

Bericht delen