Vorst Media produceert Niets Liever Dan Een Kind voor SBS6
zaterdag 31 maart 2018

Vorst Media produceert Niets Liever Dan Een Kind voor SBS6

Leonie ter Braak volgt koppels en singles in hun bijzondere traject naar het ouderschap in Niets Liever Dan Een Kind, een nieuw programma van SBS6 dat volgend jaar te zien is.

Het krijgen van een kind is niet voor iedereen vanzelfsprekend: er zijn in Nederland veel koppels en singles bij wie zwanger raken op de traditionele manier niet lukt of niet mogelijk is. Gelukkig zijn er andere methodes om die vurige kinderwens te vervullen, maar die trajecten vergen vaak veel geduld, veerkracht en doorzettingsvermogen.

In het nieuwe programma Niets Liever Dan Een Kind volgt Leonie ter Braak verschillende stellen en singles die er alles voor over hebben om een kindje te krijgen. Niets Liever Dan Een Kind zal in 2019 bij SBS6 te zien zijn.

Van IVF en adoptie tot eiceldonatie en co-ouderschap: de verhalen die op deze ‘omweg’ naar het ouderschap worden gevolgd, zijn heel divers. Zo kan het om een koppel gaan dat hun huis verkoopt om geld vrij te maken voor een draagmoeder, om een single vrouw die een bewust alleenstaande moeder wil worden of om een gay koppel.

Niets Liever Dan Een Kind wordt geproduceerd door Vorst Media.

Leonie ter Braak presenteerde vijf jaar lang het ochtendprogramma Goedemorgen Nederland voor WNL. Bij SBS6 heeft ze begin 2018 een tweejarig contract getekend. Het eerste programma waar ze mee aan de gang ging is Marktplaats.

Bron: Talpa TV/BM

Bericht delen