dinsdag 16 januari 2018

Vier jaar lang tophockey bij NOS

De NOS heeft zich verzekerd van vier jaar internationaal tophockey. De Europese kampioenschappen van 2015 en 2017 zijn live te volgen bij de NOS. Nieuw is dat ook de wedstrijden van de Nederlandse clubs in de Euro Hockey League tot en met 2018 bij de publieke omroep te zien zullen zijn.

Maarten Nooter, hoofdredacteur NOS Sport: “Het gaat om de eindronden van zowel de mannen als de vrouwen die we op al onze platforms kunnen uitzenden: televisie, radio, internet en mobiel. Dit jaar wordt dat EK in Engeland gespeeld; over twee jaar is het toernooi in eigen land en hopelijk wordt dat net zo’n succes als het wereldkampioenschap in Den Haag vorig jaar. Hockey hoort bij de NOS, dus is heel mooi dat we ook dit allemaal weer kunnen gaan uitzenden.”

De Euro Hockey League is vanaf deze week te volgen bij de NOS. Alle duels van de Nederlandse club zijn live te zien op NOS.nl. De hoogtepunten daarvan komen terug in de reguliere televisie-uitzendingen. Verder zijn de halve finales (zondag 5 april) uitgebreid te zien in de reguliere zondagmiddaguitzending van NOS Studio Sport (13.10 uur, NPO 1). De finale wordt op maandag 6 april rechtstreeks uitgezonden in NOS Studio Sport Extra (14.45 uur, NPO 1).

Bron: NOS/Broadcast Magazine

Bericht delen