dinsdag 16 januari 2018

VidiGo wint innovatie award op NAB

VidiGo Graphics Server, ontwikkeld door het softwarebedrijf VidiGo, is winnaar van de negentiende Mario Award die jaarlijks door het Amerikaanse tijdschrift TV Technology magazine wordt uitgegeven.

VidiGo Graphics Server maakt het mogelijk om Adobe Flash te gebruiken voor het ontwikkelen van professionele broadcast graphics. Hiermee wordt de workflow van broadcast graphics vereenvoudigd. Met VidiGo Graphics wordt de creatieve en ‘rapid prototyping’ workflow, bekend van het web, geadopteerd in de broadcastindustrie. Meer dan drie miljoen creatieve ontwikkelaars, bekend met Adobe Flash en Adobe Creative Suite, staan klaar om geavanceerde graphics te ontwikkelen met de vereiste broadcastkwaliteit voor een fractie van de huidige kosten.

“Mario struint de NAB show af op zoek naar de tien meest innovatieve producten die het toppunt van technologische vooruitgang vormen. We zijn er trots op dat wij deze awards mogen uitreiken namens de ‘Masked Engineer’,” zegt TV Technology Editor Tom Butts.

“We zijn enorm trots op deze award,” zegt Hans Krouwels, ceo van VidiGo. “Toen we VidiGo Graphics lanceerden, reageerde de markt vrij sceptisch. Ons sterk groeiende klantenbestand is het bewijs van de acceptatie van de markt. Deze award is de extra erkenning die onze ontwikkelaars verdienen.”

Bron: VidiGo/Broadcast Magazine 

Bericht delen