Viaplay en Max Verstappen breiden samenwerking uit
donderdag 29 september 2022

Viaplay en Max Verstappen breiden samenwerking uit

Regerend Formule 1 wereldkampioen Max Verstappen en Viaplay breiden hun meerjarige samenwerking uit. De Nederlander zal, na de succesvolle lancering van Viaplay Original documentaires Verstappen – Lion Unleashed en Master of the Track, ook te zien zijn in nog meer nieuwe en exclusieve Viaplay-programma’s.

Viaplay en Max Verstappen werken samen aan nieuwe exclusieve content die in première zal gaan tussen het einde van het huidige Formule 1-seizoen en de start van het seizoen 2023. De nieuwe Viaplay Originals, waarin fans een uniek kijkje krijgen in het leven van Verstappen, zullen te zien zijn in alle landen waar Viaplay beschikbaar is.

Max Verstappen: “Ik ben super blij met de uitbreiding van het Viaplay-partnership. Met veel plezier kijk ik terug op de samenwerking tot nu toe. Ik weet zeker dat we de Formule 1-fans de aankomende periode kunnen trakteren op nog veel meer mooie programma’s. Zoals we allemaal weten is streaming de nieuwe manier van uitzenden en ik vind dat Viaplay uitstekend werk verricht om deze toekomst vorm te geven.”

Peter Nørrelund, Viaplay Group Chief Sports Officer: “De samenwerking tussen Viaplay en Max Verstappen is een enorme hit. We schakelen nu over naar een hogere versnelling, zodat we de content rondom één van de grootste Formule 1-supersterren kunnen uitbreiden. Fans komen hierdoor nog dichter bij de man achter de helm- en ook het Viaplay-logo zal elk raceweekend zichtbaar zijn voor miljoenen kijkers over de hele wereld.”

Bron: Viaplay/BM
Foto: Viaplay

Bericht delen