Veronica verwerft rechten Glory Kickboxing
woensdag 27 juni 2018

Veronica verwerft rechten Glory Kickboxing

Glory Kickboxing en Veronica (Talpa TV) gaan een meerjarige uitzendovereenkomst aan die de impact van vechtsport op de Nederlandse tv zal vergroten.

Glory is ’s werelds grootste kickboksorganisatie en heeft populaire vechters zoals de Nederlanders Rico Verhoeven en Robin van Roosmalen onder contract staan. De overeenkomst omvat uitzendingen van elk Gloryevent (de events en de SuperFight Series), evenals shoulder programming en het uitzenden van een frequent magazine waarbij Veronica gebruik kan maken van het archief van Glory.

“Met het landelijke bereik van Veronica hebben alle fans in Nederland als nooit tevoren toegang tot de Glory-content en hun favoriete Nederlandse en internationale sterren”, aldus Marshall Zelaznik, CEO van Glory. “We zijn verheugd over het commitment van Veronica om samen met ons de nummer 1-positie van Glory in Nederland verder te verstevigen.”

Bastiaan van Dalen, zendermanager Veronica: “Glory en een kampioen als Rico Verhoeven hebben de vechtsport toegankelijk gemaakt voor een breder publiek, waardoor de waardering en populariteit zijn toegenomen. En Nederland is een land vol uitblinkers, vandaar dat Veronica graag deze wedstrijden op tv brengt.”

Bron: Talpa TV/BM

Bericht delen