woensdag 17 januari 2018

Veelzijdig programma Dutch Media Week

Na 8 succesvolle edities van de Open Studio Dagen zet Hilversum de deuren wagenwijd open voor een heuse Dutch Media Week: een zevendaags evenement, van woensdag 31 augustus tot en met dinsdag 6 september, waarbij media in al hun facetten centraal staan. Namens de organisatie toont Herman Dummer zich een tevreden mens.

De Dutch Media Week organiseert en faciliteert ontmoetingen, kennissessies, experimenten en innovaties, ‘van print tot internet’, zoals het heet. Verspreid over talloze locaties door heel Hilversum vinden lezingen, prijsuitreikingen, netwerkbijeenkomsten, congressen, debatten en festiviteiten plaats. “Zeker voor een eerste keer ben ik erg trots op het programma,” aldus Dummer. Zo is er op 1 september bij Beeld en Geluid een NLPO / VNG Congres voor burgemeesters en wethouders met Media in portefeuille en de betrokken beleidsmakers, inclusief (inter)actieve workshops in de middag.

In Broadcast Magazine, die eind deze week verschijnt en waarin ook de gemeente Hilversum zich volop profileert, is alles te lezen over de Dutch Media Week. Nog geen abonnee? Klik hier en maak gebruik van de speciale actie.

Bron: Broadcast Magazine

Bericht delen