woensdag 17 januari 2018

United verzorgt livestream MPJC

Beeld en Geluid, iMMovator en Media Academie organiseren vandaag voor de negende keer het Mediapark Jaarcongres in studio 21. Het congres, met thema The Video Age, belicht het nieuwe videolandschap. Om tien uur start het plenaire congresprogramma, dat wordt geopend door Matt Locke (Storythings), live te volgen via een livestream via de website van MPJC.

 

De stream wordt verzorgd door United en Streamzilla, beide partner van het evenement. Dit jaar wordt het congres voor de eerste keer ook live uitgezonden op YouTube en Facebook. René Delwel, CEO United: “Als vriend van MPJC vindt United het belangrijk dat de verhalen die de sprekers op het podium delen goed worden vastgelegd en gedeeld. De kennis en ervaringen worden daarmee breder verspreid door onze sector. Daarom zorgen wij voor een professionele registratie en streamen we het congres naar diverse platforms.”

Radiostation New Business Radio doet de hele dag live verslag van MPJC, met sfeerreportages, topsprekers, studiogasten, innovaties en live reportages vanaf het congres. Uiteraard kan ook, in het kader van het thema The Video Age, de hele dag live radio worden gekeken via visual radio. De gehele audio- en videoregistratie van New Business Radio wordt gemaakt in nauwe samenwerking met Promare Communicatie & Media en Kees van ’t Hof Broadcast Services.

”Mooi dat we er met New Business Radio weer live bij zijn dit jaar! We zien steeds meer de ontwikkeling dat radio, maar zeker ook visual radio, wordt ingezet als geïntegreerd onderdeel van een event. Het MPJC2016 is hier een uitstekend voorbeeld en past bovendien uitstekend binnen ons radioformat”, aldus Lars Schotanus van New Business Radio.

Daarnaast is het congres op diverse manieren via social media te volgen. Er zijn reporters die via Periscope kijkjes achter de schermen geven van het congres en je het congres mee laten beleven. Ook via twitter, facebook en instagram worden opmerkelijke uitspraken en sfeerimpressies gedeeld. Tenslotte worden de bezoekers van MPJC opgeroepen via snapchat beelden te delen met het account van GoSpooky. GoSpooky bundelt de verhalen tot één snapchat aftermovie van het congres.

Bron: MPJC/Broadcast Magazine

Bericht delen