woensdag 17 januari 2018

Twee nieuwe presentatoren bij De Buitendienst

De Buitendienst, het NTR-natuurprogramma voor kinderen van 8 tot 88, heeft twee nieuwe presentatoren: Kiefer Zwart en Yannick Jozefzoon. Vanaf 9 september zijn zij, samen met Nienke de la Rive Box en Matthijs IJgosse, te zien in een nieuw seizoen waarin De Buitendienst volledig gaat voor groen.

Dit seizoen van De Buitendienst zoeken de presentatoren onder andere uit waarom mensen veganist zijn, wat er met je oude kleding gebeurt als je die in de recyclebak gooit en proberen ze zo zelfvoorzienend mogelijk te leven. Ook gaan ze los op Snapchat.

Yannick Jozefzoon
Yannick Jozefzoon uit Groningen (foto) is acteur, en studeerde af aan de Toneelschool in Maastricht. Hij was te zien in een aantal speelfilms, met grote rollen in Boy 7, Of Ik Gek Ben en de televisieserie Meiden van de Herengracht. Ook maakt hij al twee jaar theatervoorstellingen met het Nationale Toneel en Likeminds.

Kiefer Zwart
Kiefer Zwart uit Leiden is ook geen onbekend gezicht. Hij volgde de theateropleiding ArtEZ in Arnhem, waarna hij speelde in verschillende films, tv-series en theaterproducties. Zo had hij onder andere rollen in A’dam & E.V.A. I en Kamp Holland.

Nieuwe afleveringen van De Buitendienst zijn vanaf 9 september iedere vrijdag om 17.40 uur te zien op NPO Zapp.

Bron: NTR/Broadcast Magazine

Bericht delen