dinsdag 16 januari 2018

Tv-actie Open het Bos bij RTL 4

Op zondag 27 september presenteren Angela Groothuizen en Beau van Erven Dorens de grote tv-actie Open het Bos. Samen met heel Nederland gaan zij de uitdaging aan om een nieuw bos met uiteindelijk 70.000 bomen van Natuurmonumenten te planten bij landgoed Haarzuilens, vlakbij Utrecht.

Het publiek wordt opgeroepen een eigen boom te kopen. Groothuizen: “De natuur is van groot belang en de bossen zijn de longen van onze aarde. Daarom zet ik me graag in om zoveel mogelijk bomen voor een nieuw bos te verkopen. Juist ook voor onze kinderen. Ik verheug me ook op de samenwerking met Beau, want we vullen elkaar goed aan.”

Veel bekende Nederlanders werken mee aan deze actie, onder wie Nick & Simon, Tineke Schouten, Nicolette Kluijver, Joris Linssen, Ruud Feltkamp, Racoon, Trijntje Oosterhuis en VanVelzen. Er is een speciaal belpanel gecreëerd van artiesten met een toepasselijke achternaam, zoals Ramon Beuk, Marjan Berk, Marc van der Linden, Inge Ipenburg en Evelyn Struik.

Tijdens het tv-programma Open het Bos kan het Nederlandse publiek voor € 25,- een boom kopen in het Parkbos bij landgoed Haarzuilens. De tv-actie is zondag 27 september vanaf 17.00 uur bij RTL 4 te zien.

Bron: Natuurmonumenten/Broadcast Magazine

Bericht delen