Trio Vandaag Inside krijgt nieuw contract
maandag 24 april 2023

Trio Vandaag Inside krijgt nieuw contract

Het trio van Vandaag Inside heeft mondeling overeenstemming bereikt over een nieuw contract. Voor Wilfred Genee (55), René van der Gijp (62) en Johan Derksen (74) ligt een verbintenis van twee jaar klaar met een optie voor een derde jaar.

De contracten bij Talpa moeten nog wel worden getekend door de partijen. Als de drie hun handtekening zetten, gaat het contract per direct in. Op 2 juni is de laatste aflevering van Vandaag Inside van dit televisieseizoen. In augustus gaan de drie weer verder. Bij een nieuwe overeenkomst gaan de mannen tussen de 1,2 en 1,4 miljoen euro per jaar verdienen.

In Business Class, het programma van Harry Mens, bevestigde Wilfred Genee die de onderhandelingen voert namens de drie, dat ze doorgaan. De presentator moet de contracten nog wel bestuderen. “Als alles erin staat wat ik ben overeengekomen en wat is toegezegd, kunnen de handtekeningen worden gezet. Ik verwacht nu dat alles binnen een paar dagen rond is.”

Vandaag Inside is sinds de start van het programma in januari 2022 een succes. Wat kijkcijfers betreft verslaat de meningenshow vrijwel dagelijks de reguliere talkshows Op1 en Jinek.

Bron: AD/BM

Bericht delen