dinsdag 16 januari 2018

Tina de Bruin nieuwe stem van TLC

Actrice en presentatrice Tina de Bruin kondigt vanaf half juni de programma’s aan van TLC, de vrouwenzender van Discovery Networks. Zij vervangt Jeroen Kramer, die Discovery Networks het eerste jaar van de entertainmentzender zijn stem leende. Kijkers hadden aangegeven een vrouwenstem beter bij TLC te vinden passen, de zender heeft hieraan gehoor gegeven.

De Bruin is vereerd met haar benoeming tot ‘stem van’ de zender: “TLC is een leuke zender die past bij een vrouw zoals ik: iemand met een druk en sociaal leven die toch ook behoefte heeft om regelmatig op de bank te ontspannen met een leuk en fascinerend programma.”

De Bruin werd onder meer bekend van de series Julia’s Tango en Bernhard, Schavuit van Oranje. Ook was ze te zien in de humoristische televisieprogramma’s Wat Als?, Tequila en zij presenteerde Kannibalen en De Nieuwste Show op BNN. Daarnaast speelde zij in de films Joy Meal, Kan door Huid heen en Gooische Vrouwen en stond op de planken in De Eetclub en Toon, de musical. Vanaf november is zij te zien in de musical Hij Gelooft in Mij.

Bron: Discovery Networks Benelux

Bericht delen