Tijl Beckand blikt oudejaarsavond terug in De TV-Kijker Van Het Jaar
dinsdag 7 december 2021

Tijl Beckand blikt oudejaarsavond terug in De TV-Kijker Van Het Jaar

In de eindejaarsquiz De TV-Kijker Van Het Jaar gaat presentator Tijl Beckand op zoek naar de Nederlander die dit jaar vele uren voor de buis heeft doorgebracht en het meest hiervan heeft onthouden.

Door middel van vragen over gekke, hilarische en opvallende televisiefragmenten van 2021 wordt duidelijk wie van de 75 kandidaten in de studio de eervolle titel De TV-Kijker Van Het Jaar verdient. De familiequiz is op oudejaarsavond 31 december om 20.00 uur te zien bij RTL 4. Het is een format van De Mensen en wordt geproduceerd door Fabiola.

Tijl Beckand ontvangt 75 kandidaten die het in een afvalrace van vier verschillende rondes tegen elkaar opnemen. Na de eerste ronde met meerkeuzevragen, nemen de tien beste spelers in de tweede ronde het tegen elkaar op in duo’s. Ieder schat in hoeveel van de 25 foto’s ze goed denken te raden en de speler met het hoogste bod speelt het spel.

Na deze ronde strijden de beste vijf kandidaten tegen elkaar in de halve finale. Zij krijgen tien vragen voorgeschoteld die in moeilijkheidsgraad oplopen. Hoe minder kijkers een programma had, des te meer punten er te verdienen vallen. De twee beste spelers van de halve finale strijden in de finale tegen elkaar om de titel De TV-Kijker Van Het Jaar. Aanmelden voor het programma is nog mogelijk via rtl.nl/detvkijkervanhetjaar.

Bron: RTL Nederland/BM
Foto: William Rutten/RTL

Bericht delen