dinsdag 16 januari 2018

The Voice trekt twaalf miljoen kijkers in Amerika

Volgens de cijfers van onderzoeksbureau Nielsen heeft de eerste aflevering van The Voice in de Verenigde Staten twaalf miljoen kijkers getrokken. In de doelgroep 18 tot 49 jaar is het programma winnaar van de avond en bovendien het best scorende nieuwe programma op de Amerikaanse televisie in de afgelopen drie jaar.

NBC is zo tevreden over de show dat het programma vanavond integraal op de zelfde tijd wordt herhaald. De eerste Blind Audition had meerdere trending topics op Twitter tijdens en na de uitzending en The Voice was nummer 1 trending worldwide.

Inmiddels zijn de eerste talenten uit de officiële download charts binnengestormd, aangevoerd door Javier Colon’s ‘Time After Time’ dat na een halve dag al op 39 staat in de Top 200 Singles Chart, verderop in de lijst gevolgd door nog acht andere talenten uit de Amerikaanse versie van The Voice.

Na The Voice Of Holland is The Voice bij NBC de tweede versie van dit Talpa-format en wordt in Amerika geproduceerd door John de Mol en Mark Burnett.

Bron: Talpa/Broadcast Magazine

Bericht delen