woensdag 17 januari 2018

Talpa maakt The Story Of My Life voor RTL 4

In de RTL 4 pilot-aflevering van The Story Of My Life biedt Linda de Mol haar gasten Yolanthe Sneijder-Cabau en Wesley Sneijder de kans om een blik in hun toekomst te werpen en te ervaren hoe het is om samen oud te worden.

Op maandag 5 september zien ze in de spiegel letterlijk wat oud worden betekent. In dit bijzondere levensverhaal van Wesley en Yolanthe wordt de klok twee keer dertig jaar vooruit gezet.

Na het eerste deel van het gesprek wordt het duo los van elkaar door een team van topgrimeurs 30 jaar ouder gemaakt. Daarna is het tijd voor de onthulling en zien ze elkaar voor het eerst als 60-plusser.

Dan volgt er nog één sprong vooruit in de tijd, een sprong van wederom 30 jaar. Na een zeer realistische metamorfose zijn Wesley (foto) en Yolanthe getransformeerd tot een hoogbejaard koppel van 90 jaar oud.

The Story Of My Life is een concept van Talpa. Voor het format is al veel belangstelling getoond door buitenlandse tv-zenders. RTL heeft voor het seizoen 2017 een reeks van zes afleveringen besteld.

Uitzending: maandag 5 september om 21.30 uur bij RTL 4.

Bron: RTL Nederland/Broadcast Magazine

Bericht delen