Talentshow DanceSing gaat 3 januari van start
vrijdag 16 november 2018

Talentshow DanceSing gaat 3 januari van start

In het nieuwe donderdagavond-programma DanceSing, dat vanaf 3 januari wekelijks is te zien op SBS6, wordt gezocht naar multitalenten die net als Beyoncé, Ariana Grande en Bruno Mars goed kunnen dansen én fantastisch kunnen zingen.

DanceSing is een nieuwe talentshow waarin de winnaar de ultieme kick-start voor een internationale droomcarrière in de wacht sleept. Hij of zij krijgt hierbij hulp van top producer RedOne en mag een door RedOne en zijn team geschreven en geproduceerde track opnemen. RedOne heeft als producer en songwriter vele hits met wereldberoemde artiesten zoals Lady Gaga op zijn naam staan.

De meest vernieuwende technieken op het gebied van videomapping en augmented reality worden ingezet zodat de decors waarin de talenten optreden worden getransformeerd tot hightech videoclips, waarbij de grenzen tussen virtuele en fysieke objecten vervagen.

In DanceSing volgt de kijker bijzondere talenten en persoonlijkheden die zich via zeer intensieve auditie- en bootcampshows voorbereiden op een internationale droomcarrière. In DanceSing is er alleen plaats voor de allergrootste doorzetters; multi-talenten die zich inzetten om op dans- én op zanggebied een plek te veroveren tussen artiesten in de showbusiness.

De talenten doen auditie in beide categorieën, waarbij Trijntje Oosterhuis en Gordon de zangprestaties van de talenten beoordelen. Timor Steffens en Kenzo Alvares beoordelen de talenten op hun dansuitvoeringen. De presentatie van het programma is in handen van Johnny de Mol en Romy Monteiro.

DanceSing is ontwikkeld door Talpa Content en wordt geproduceerd door Talpa Producties.

Bron: Talpa TV/BM

Bericht delen