dinsdag 16 januari 2018

SynDROOM wint de Gouden Televizier-Ring

SynDROOM heeft de 50ste Gouden Televizier-Ring gewonnen. Johnny de Mol is daarmee de grote winnaar van het 50ste Gouden Televizier-Ring Gala. Hij won ook de Zilveren Televizier-Ster. De Mol ontving de Gouden Televizier-Ring uit handen van Jette van der Meij en Bartho Braat van Goede Tijden Slechte Tijden.

 

Hij kreeg met SynDROOM 60 procent van de publieksstemmen en dat is een behoorlijk overtuigende overwinning. SynDROOM versloeg concurrenten Expeditie Robinson en Streetlab. De Mol zei in zijn toespraak onder meer: “Wij maken dit programma met liefde, respect en humor en dat ontbreekt de laatste tijd nog wel eens in de maatschappij.”

Jan Versteegh (29) heeft de Televizier Aanstormend Talent Award 2015 gewonnen. De BNN-presentator nam de prijs verrast in ontvangst. Hij trad bij BNN toe tot het presentatieteam van Spuiten & Slikken en ging op reis voor zowel 3 Op Reis als de low budget variant 3 Op Reis Backpack.

Chantal Janzen is de winnaar van de Zilveren Televizier Ster Vrouw 2015. Het is het tweede jaar op rij dat ze de prijs wint. Ze presenteerde dit jaar De Jongens Tegen de Meisjes, Everybody Dance Now en haar eigen personality show Chantal Blijft Slapen. Ook acteerde ze in Divorce.

Bioloog en avonturier Freek Vonk (32) heeft de Gouden Stuiver 2015 gewonnen voor zijn programma Freeks Wilde Wereld.

Linda de Mol is op het Gouden Televizier-Ring Gala onderscheiden met een Televizier Oeuvre-Ring. Deze award werd in het verleden alleen uitgereikt aan Willem Duys en Mies Bouwman.

Bron: Televizier/Broadcast Magazine

Bericht delen