Sylvia Geersen is de nieuwe Bachelorette
zaterdag 3 september 2022

Sylvia Geersen is de nieuwe Bachelorette

Na Gaby Blaaser zal model en influencer Sylvia Geersen op zoek gaan naar ware liefde in een nieuw seizoen van het datingprogramma De Bachelorette bij Videoland.

Sylvia Geersen is, na een tumultueus liefdesleven, klaar voor haar nieuwe, grote liefde. Op een droomlocatie in het buitenland gaat zij een groep charmante en zelfstandige vrijgezelle mannen leren kennen. Via de iconische ‘rozenceremonie’ valt er iedere week een kandidaat af. Wie blijft over en verovert het hart van Sylvia? Vrijgezelle mannen kunnen zich nu opgeven via www.videoland.nl/debachelorette.

Sylvia Geersen: “Ik heb zo ongelofelijk veel zin in dit nieuwe avontuur. Ondanks dat ik al een en ander meegemaakt heb, blijf ik in de liefde geloven en hou ik van romantiek. Daarom zou ik het oprecht geweldig vinden om via dit programma mijn droomman te vinden. Ik hoop ook echt dat er zich leuke, lieve, grappige, enthousiaste en natuurlijk aantrekkelijke mannen aanmelden die met mij op een mooie liefdesreis durven te gaan.”

De Bachelorette is een populaire datingshow die sinds 2003 in meerdere landen te zien is. Na het succesvolle eerste seizoen bij Videoland en twee seizoenen van De Bachelor is Sylvia de vierde single die de hoofdrol zal spelen in dit nieuwe seizoen vol liefde, spanning en sensatie.

De Bachelorette wordt geproduceerd door Warner Bros. International TV Productions Nederland en is in het voorjaar te zien bij Videoland.

Bron: RTL Nederland/BM

Bericht delen