dinsdag 16 januari 2018

Super Bowl live bij FOX en FOX Sports

De strijd om de Super Bowl, één van de grootste sportevenementen ter wereld, is zondag 1 februari live te zien bij FOX en FOX Sports. De eindstrijd van de Amerikaanse National Football League (NFL) gaat tussen de New England Patriots en de Seattle Seahawks (winnaar Super Bowl 2014).

 

De aftrap vindt plaats om zondagnacht 00.30 uur Nederlandse tijd, de uitzending op FOX begint om 23.20 uur en wordt gepresenteerd door Pascal Kamperman. Met zijn gasten Ronald Buijs (tevens co-commentator), Hubert Bedford en John Mahnen blikt hij vooruit op het spektakel. Het Nederlandse commentaar tijdens de wedstrijd wordt verzorgd door Ronald van Dam.

De uitzending op FOX Sports 2 wordt speciaal ingericht voor echte NFL liefhebbers, met de originele Amerikaanse programma’s en wedstrijdcommentaar. Om 23.00 uur begint het opwarmen met ‘Road to the Super Bowl’, om middernacht gevolgd door de NFL Pre Game Show. Traditioneel vindt er in de rust een ‘half time show’ plaats, het podium waar internationale topartiesten maar al te graag voor in aanmerking komen. Dit jaar is de eer gegund aan Katy Perry en Lenny Kravitz.
Bron: FOX/Broadcast Magazine

Bericht delen