Studioprogramma voor Bureau Sport
vrijdag 4 mei 2018

Studioprogramma voor Bureau Sport

Erik Dijkstra en Frank Evenblij brengen Bureau Sport na zes jaar voor het eerst vanuit de studio. Vanuit het Studio Desmet in Amsterdam kijken ze samen met verschillende sportgasten vooruit op de sportzomer. Ze stellen vragen die niemand durft te stellen, onderscheiden het belangrijkste sportnieuws van de flauwekul en gaan wekelijks op onderzoek uit om mythes te ontkrachten en mysteries op te lossen.

Zelf hebben de mannen veel zin in de nieuwe stap. Erik: “Vijf keer komen we vanuit de Desmet studio’s naar de mensen thuis. Dicht op het sportnieuws, zoals we dat ook met veel plezier op de radio doen. En altijd met een traan én een lach.” Frank: “Ik vind het geweldig dat we nu ook met publiek in de studio zitten. Dat maakt het spannender.”

In Bureau Sport wordt sinds 2012 gekeken naar de verschillende kanten van de sportwereld. Vooroordelen bij het vrouwenvoetbal, wielerclichés uit de Tour de France maar ook het NK Omhoogschaatsen zijn allemaal voorbijgekomen. In Bureau Rio waagden Frank en Erik zich zelf aan verschillende zomersporten en in De Bureau Sporttest mochten bekende sporters laten zien hoeveel zij afwisten van andere disciplines. Begin dit jaar werden sporters en fans in Bureau Korea nog klaargestoomd voor de Olympische Spelen in Zuid-Korea. Nu is het tijd om de kijker voor te bereiden op de sportzomer van 2018.

Bureau Sport is een coproductie van BNNVARA en The Media Brothers en is vanaf 11 mei vijf weken lang te zien om 22.00 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Bron: BNNVARA/BM

Bericht delen